Hill’s k/d Kidney Care Pločevinke za pse 370 g

Na zalogi

Šifra: 052742801001

3,56

Dietna mokra hrana za odrasle pse s kronično ali akutno ledvično insuficienco. Podpira funkcijo ledvic, z vitalnimi snovmi bogata receptura z nižjo vsebnostjo fosforja in beljakovin.

Pred uporabo dietne hrane se posvetujte z veterinarjem.

V času veterinarske diete so pomembni redni pregledi pri veterinarju.
V kolikor se zdravstveno stanje vaše živali  poslabša, se takoj posvetujte z veterinarjem.
Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebrali in razumeli zgornja opozorila.

Prescription Diet k/d Kidney Care hrana za pse od Hill’s je razvita posebno za odrasle pse z obolenji ledvic. Z nizko vsebnostjo fosforja ter nižjim deležem beljakovin podpira ledvično funkcijo. Tako pipomore dietna mokra hrana k lajšanju težav z ledvicami in podpira tako boljšo kvaliteto življenja. Sočni obrok je primeren za hranjenje pri kronični ali akutni ledvični insuficienci ter tudi pri leishmaniozi in težavah s srcem v začetnem stadiju.
Okusna posebna hrana vsebuje zmanjšano vsebnost beljakovin, ki so kljub temu posebno visoke kvalitete. Aromatična svinjska jetra, piščanec in puran so dobavitelji dragocenih aminokislin. Hrana vsebuje uravnoteženo mešanico vitaminov, mineralov, elementov v sledeh, beta karoten in naravne antioksidante. Tako je vaš pes v celoti podprt v svojih vitalnih funkcijah in lahko razvije močan imunski sistem. Visokokakovostna hrana, ki jo priporočajo veterinarji in vašemu psu na učinkovit način pomaga pri krepitvi zdravja njegovih ledvic.

Teža

370 g

Znamka

HILL'S