Boxby Sensitive Protein Hypoallergenic Losos 100g priboljški za pse

Na zalogi

Šifra: 8716793909223

4,65

Boxby Sensitive Protein Losos
Dopolnilna hrana za pse starejše od 4 mesecev.

Funkcionalni priboljšek, ki vsebuje hidrolizirane beljakovine rib. Hrana, v kateri so beljakovine hidrolizirane, ne povzroča alergijske reakcije na te beljakovine. Beljakovine se razgradijo na manjše dele, da se izognejo reakciji imunskega sistema.

Pred uporabo dietne hrane se posvetujte z veterinarjem.

V času veterinarske diete so pomembni redni pregledi pri veterinarju.
V kolikor se zdravstveno stanje vaše živali  poslabša, se takoj posvetujte z veterinarjem.
Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebrali in razumeli zgornja opozorila.

  • 50 % hidrolizirani losos – Pri hidrolizi se uporablja voda, pri kateri se uporabijo različni encimi za kemično razgradnjo beljakovinske molekule na majhne dele: aminokisline in peptide. Delci so tako majhni, da telo ne prepozna te prehranske beljakovine. Rezultat je, da so te beljakovine lahko prebavljive in imajo zato boljše prehranske profile kot navadne beljakovine.
  • Losos kot lahko prebavljiv vir živalskih beljakovin – Losos je znan po svojih zdravih nenasičenih maščobah in ima malo kalorij, zato se imenuje beljakovina z nizko vsebnostjo maščob. Uživanje pustih beljakovin daje vašemu psu potrebne vitamine in minerale ter učinkovito delovanje metabolizma.
  • Omega 3 in 6 maščobne kisline – Dodane so omega 3 in omega 6 maščobne kisline, ki zagotovijo esencialne aminokisline, potrebne za kožo in dlako.
  • Krompir – Krompir je bogat s hranljivimi snovmi za krepitev ter izboljšanje imunskega sistema in vzdrževanje zdravja kože in dlake.
  • Hladno stiskano pod 60° C – Pridelava do največ 60˚ C ohranja vrednosti hranilnih snovi, predvsem beljakovin in arome sestavin uporabljenih v tem izdelku.
  • Brez pšenice in soje – Nekateri psi imajo lahko prebavne težave, bolečine v trebuhu, razdraženo kožo ali dlako zaradi uživanja pšeničnih ali sojinih beljakovin. Zato kot žito uporabljamo riževo moko.

SESTAVINE: Hidroliziran losos (50%), krompirjevi kosmiči, riževa moka, Omega-3 maščobne kisline, propilen glikol, Omega-6 maščobne kisline.

ANALITSKE SESTAVINE: Surove beljakovine 23,5%, Surove maščobe 5%, Surovi pepel 2%, Surove vlaknine 1%, Vlaga 20%.

PREHRANSKI DODATKI (na 1kg): Konzervansi citronska kislina, kalijev sorbat.
ENERGIJSKA VREDNOST: 333 kcal/100 g.