Hill’s a/d Restorative Care pločevinke za pse in mačke 156 g

Na zalogi

Šifra: 052742567006

3,64

Dietna mokra hrana za pse in mačke za podporo okrevanju po operaciji, anoreksiji ali šibkosti, lahko prebavljiva receptura z visoko gostoto energije, hranil in vitalnih snovi.

Pred uporabo dietne hrane se posvetujte z veterinarjem.

V času veterinarske diete so pomembni redni pregledi pri veterinarju.
V kolikor se zdravstveno stanje vaše živali  poslabša, se takoj posvetujte z veterinarjem.
Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebrali in razumeli zgornja opozorila.

Prescription Diet a/d Restorative Care od Hill´s je bila posebej razvita za odrasle pse ali mačke, ki so oslabljeni zaradi operacij, anoreksije ali posebnih diet. Zahvaljujoč visoki energijski in hranilni gostoti, formula učinkovito prispeva k okrevanju in povrnitvi moči. Visokoprebavljive sestavine tvorijo uravnotežen obrok, ki oskrbuje telo z vsemi vitalnimi snovmi, potrebnimi za okrevanje. Poleg tega je posebna hrana primerna za hranjenje v primeru jetrne lipidoze (zamaščena jetra).

Dietna mokra hrana vsebuje prebavljive in okusne sestavine, kot so puranja jetra, 10% piščanca, koruza in ribje olje. Poleg tega vsebuje tudi uravnoteženo mešanico vitaminov, mineralov in elementov v sledovih ter nenasičenih omega maščobnih kislin. To daje vašemu ljubljenčku vsestransko podporo njegovih vitalnih funkcij in mu omogoča razvoj močnega imunskega sistema. Kakovostna hrana, ki jo predpišejo veterinarji, da pomaga izčrpanim mačkam in psom povrniti prvotno raven zmogljivosti.

Sestava: Meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 9%), žita, olja in maščobe, minerali, različni sladkorji, jajca in jajčni stranski proizvodi.
Lahko prebavljive sestavine: Puran, svinjska jetra, piščanec, koruza, riblje olje.

Analitske sestavine: Beljakovine 10,6%, Vsebnost maščobee 7,9%, Surove vlaknine 0,02%, Surovi pepel 2,4%, Vlaga 76,0%, Kalcij 0,30%, Fosfor 0,28%, Natrij 0,21%, Kalij 0,28%, Magnezij 0,03%; na kg: Vitamin A 47.277 IU, Vitamin D3 415 IU.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 27,5 mg, 3b202 (Jod) 1,0 mg, 3b405 (Baker) 4,1 mg, 3b503 (Mangan) 3,0 mg, 3b603 (Cink) 35,0 mg.

Energija, ki se metabolizira (izračunana): 3,115 kcal/kg.

Pred uporabo se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hraniti do vzpostavitve prvotnega stanja. Prilagodite količino in število obrokov, kot vam svetuje vaš veterinar. Preden napolnite brizgo, dobro premešajte. Dajanje hrane po sondi samo pod nadzorom veterinarja.

PRESCRIPTION DIET a/d hrana za pse/mačke je namenjena samo občasnemu ali dodatnemu hranjenju. Ni priporočena za dolgotrajno hranjenje (več kot 6 tednov). Za podrobnejše informacije, kako lahko naša hrana Prescription Diet pomaga vašemu hišnemu ljubljenčku uživati v nadaljnjem srečnem in aktivnem življenju, se posvetujte s svojim veterinarjem.

Teža

156 g

Znamka

HILL'S