Bio groom Silk Balzam za kožuh 354,88ml

Samo še 2 na zalogi

Šifra: 021653320161

13,03

SILK ™ predstavlja popolnoma nov koncept utrjevalca v obliki kreme, ki se spira. Vsebuje kamilico, naravno sredstvo, ki stimulira in utrjuje kožo in dlako, v novi izboljšani formuli, posebej razviti v BIO-DERMOVIH laboratorijih. Enkratna medicinska moč KAMILICE in njenih izvlečkov je znana že stoletja.

Kot glavna sestavina Silka pušča opazne spremembe na dlaki. Spremembe lahko vidite in občutite takoj – močnejša, bolj polna, elastična, trdnejša dlaka, izjemen lesk, svilen občutek. Navlaži preveč obdelano dlako, odstrani vozle, kar prepreči nadaljnje poškodbe zaradi vlečenja, ali puljenja. Izpira se brez ostankov in neverjetno poenostavi nadaljnjo obdelavo dlake. Kontrolira razpršeno dlako, pH je nevtralen, bio razgradljiv, ima svež in prijeten vonj. Uporaben je za vse barve dlake, tudi bele.

 

 

Kategorije: , ,

Vsebuje: kondicionerji so pridobljeni iz kokosovega olja ter rastlinskih maščob. Nežna cvetlična dišava.

NAVODILO ZA UPORABO: Po šamponiranju in spiranju nanesite SILK kremo in dobro obdelajte kožuh. Splaknite z mlačno vodo. Za boljši rezultat pustite kremo delovati kakšno minuto, nato splaknite. Kremo lahko redčimo z vodo v razmerju 1:4, odvisno od tipa in stanja dlake.