Hill’s c/d Urinary Care pločevinke za pse 370 g

Šifra: 052742800103

3,70

ARTIKEL JE NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU. DOSTAVA V 7-10 DNEH.

Dietna mokra hrana za odrasle pse z 12% piščanca, lahko raztaplja struvitne kamne ter zmanjšuje riziko njihovega ponovnega nastanka, receptura z manjšim deležem magnezija.

Pred uporabo dietne hrane se posvetujte z veterinarjem.

V času veterinarske diete so pomembni redni pregledi pri veterinarju.
V kolikor se zdravstveno stanje vaše živali  poslabša, se takoj posvetujte z veterinarjem.
Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.

Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care od Hill´s je razvita posebno za odrasle pse z obolenji urinarnega trakta in težavami zaradi kamnov v mehurju. Mokra hrana pomaga pri raztapljanju struvitnih kamnov. Istočasno zmanjšuje riziko za ponovni nastanek struvitnih, kalcijevih oksalatnih in kalcijevih fosfatnih kristalov in kamnov. Receptura vsebuje substance, ki imajo lastnosti za zakisanje urina. Skupaj z manjšo vsebnostjo magnezija poskrbi obrok tako za optimalno pH-vrednost urina.

Sočna mokra hrana izkazuje omejen delež beljakovin, ki so posebno visoke kvalitete. Pri tem služi 12% piščanca in druge živalske sestavine kot dobavitelji dragocenih aminokislin. Uravnotežena mešanica vitaminov, mineralov in elementov v sledeh podpira vašega psa v celoti v njegovih vitalnih funkcijah in podpira močan imunski sistem. Tako nastane visokokakovostna posebna hrana, ki jo priporočajo veterinarji in vašemu psu na učinkovit način pomaga pri ohranitvi zdravja sečnih poti in lajša bolečine zaradi kamnov v mehurju.

Teža

370 g

Znamka

HILL'S