Hill’s c/d Urinary Care briketi za mačke – Piščanec

Šifra: 052742918501A

6,6821,17

Dietna popolna hrana za odrasle mačke z 32% piščanca, podpira zdravje sečil in zmanjšuje riziko za struvitne in kalcij oksalatne kamne, z DL-methioninom za zakisanje urina.

Pred uporabo dietne hrane se posvetujte z veterinarjem.

V času veterinarske diete so pomembni redni pregledi pri veterinarju.
V kolikor se zdravstveno stanje vaše živali  poslabša, se takoj posvetujte z veterinarjem.
Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebrali in razumeli zgornja opozorila.

Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care od Hill´s je razvita posebno za odrasle mačke s pogostimi obolenji sečil. Klinično preizkušena posebna hrana vsebuje zmerno vsebnost magnezija in DL-metionin, ki ima lastnosti zakisanja urina. Tako je primerna za hranjenje pri vseh oblikah FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Desease). Struvitne kamne lahko raztopi v roku 7 dni in zmanjšuje riziko za njihov ponoven nastanek. Poleg tega zmanjšuje suha hrana nevarnost nastanka kalcijevih oksalatnih in kalcijevih fosfatnih kristalov ali kamnov.

Visok delež lahko prebavljivega piščanca (32%) dobavlja organizmu vaše mačke dragocene gradnike živalskih beljakovin. Uravnotežena mešanica vitaminov, mineralov in elementov v sledeh ter beta karotena in naravnih antioksidantov omogoča celovito oskrbo z vitalnimi snovmi. Pri tem je vaša mačka celostno podprta v svojem dobrem počutju in lahko razvije močan imunski sistem. Visokokakovostna hrana, ki jo priporočajo veterinarji in vaši mački na učinkovit način pomaga pri ohranitvi zdravja sečnih poti.

Velikost

1,5 kg, 400 g