Dog Fantasy Vrv z 2 Vozli 60 cm

Samo še 1 na zalogi

Šifra: 8595091771097

1,49

Pletena bombažna vrv z dvema vozloma popelje vašega psa v živahen svet igre in lovljenja.  Igrača je primerna za več različnih vrst igre – od vlečenja, do lovljenja. Preko nore zabave si bo vaš kuža tudi učinkovito očistil zobe.

  • Narejena iz bombaža
  • Uspešna motivacija pri vzgoji in šolanju
  • Zbudi naravni nagon po lovljenju
Kategorije: , ,

Pletena bombažna vrv z dvema vozloma popelje vašega psa v živahen svet igre in lovljenja. Igrača je primerna za več različnih vrst igre – od vlečenja, do lovljenja. Preko nore zabave si bo vaš kuža tudi učinkovito očistil zobe.

PREKO NAGONA DO VZGOJE: psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki in vodniki psov s pridom uporabljajo pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa motiviramo, pritegnemo njegovo pozornost in jo uporabljamo kot nagrado.

ZABAVNA SKRB ZA ZOBE: Pletena bombažna vrv je tudi odličen pripomoček pri negi zob, saj si jih pes, med grizenjem bombažnih vlaken, dodobra očisti. Posebej priporočljiva je uporaba bombažnih pletenih igrač pri pasjih mladičih, ki si preko grizenja sami omajejo mlečne zobe.

Uporaba igrače more vedno potekati pod nadzorom, saj lahko žival pogoltne del igrače. Igrače je potrebno redno menjati, saj je lahko poškodovana igrača nevarna psom.

Material: bombaž

Velikost: 60 cm