Dog Fantasy Zelena Pletena Hobotnica 45 cm

Samo še 1 na zalogi

Šifra: 8595091771523

7,49

Pletena bombažna hobotnica je idealna za skupinsko igro med psi. Ima kar osem lovk, za katere lahko psi vlečejo in s tem uživajo v skupnih dogodivščinah.

  • Narejena iz bombaža
  • Primerna za skupinsko igro med psi
  • Zbudi naravni nagon po lovljenju
Kategorije: , ,

Pletena bombažna hobotnica je idealna za skupinsko igro. Ima kar osem lovk, za katere lahko psi vlečejo in s tem uživajo v skupnih dogodivščinah.

PREKO NAGONA DO VZGOJE: psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko lastniki in vodniki psov s pridom uporabljajo pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa motiviramo, pritegnemo njegovo pozornost in jo uporabljamo kot nagrado.

ZABAVNA SKRB ZA ZOBE: Pletena bombažna vrv je tudi odličen pripomoček pri negi zob, saj si jih pes, med grizenjem bombažnih vlaken dodobra očisti. Posebej priporočljiva je uporaba bombažnih pletenih igrač pri pasjih mladičih, ki si preko grizenja sami omajejo mlečne zobe.

Uporaba igrače more vedno potekati pod nadzorom, saj lahko žival pogoltne del igrače. Igrače je potrebno redno menjati, saj je lahko poškodovana igrača nevarna psom.

Dolžina: 45 cm