Earth’s Goodies goLAMB Jagnjetina iz proste reje s superživili – Mokra hrana za odrasle pse 150 g

Na zalogi

Šifra: 3830068417161

2,49

Kaj se znajde v skledici naših kosmatincev še nikoli ni bilo bolj pomembno.

Od kod izhaja hrana,na kakšen način je proizvedena in kakšen vpliv ima na naš planet, na vsa živa bitja.
Spoznajte našo linijo hrane za pse in mačke, ki je skrbno zasnovana v Sloveniji z mislijo, da napolni vsako skledico kosmatinca le z najboljšim. Pri tem je posebna pozornost posvečena proizvodnji hrane z minimalno obdelavo in stremljenju, da v procesu ne obremenjujemo našega dragocenega planeta.

Naša mokra hrana za pse vsebuje sveže kose pravega mesa in superživila, vključno z jagodičjem, spirulino in konopljinimi srčki iz Bele krajine – enkraten vir vlaknin, ki je hkrati izredno hranilen.

Vse sestavine so nežno pokuhane na pari v pločevinki ali vrečki, da ohranijo koristne lastnosti in okus, ki ga psi tako obožujejo. Mokra hrana Earth’sGoodies zagotavlja celosten in hranilno uravnotežen obrok za pse. Za naše dobrote v pločevinkah in vrečkah uporabljamo samo kakovostno, sveže meso, ki bi ga uživali tudi sami, brez kakršnihkoli stranskih mesnih proizvodov. Naša hrana predstavlja pravo osnovo dobrega počutja za naše kosmatince, saj ponuja najboljšo možno kombinacijo vseh koristnih sestavin lokalnega izvora brez uporabe umetnih barvil ali konzervansov.

Z mislijo na pravega mesojeda naša mokra hrana ne vsebuje žitaric, v recepturi ni prostora za „junk“, vsebuje pa visok odstotek pravega sočnega mesa. Earth’s Goodies mokra hrana velja za pravo mesno razvajanje za naše kosmatince, saj ima vabljivo aromo in teksturo, da okusa sploh ne omenjamo.

Pošteno označevanje živil in sestavine z integriteto – kar izpustimo, je enako pomembno kot tisto, kar dodamo.

NAJVIŠJI ETIČNI STANDARDI IN STANDARDI ORGANSKE KAKOVOSTI

Naši dobavitelji izpolnjujejo visoke etične standarde za dobro počutje in dobrobit živali, kar redno preverjamo. Z vsemi živalmi, ki se jih uporabi za proizvodnjo hrane, se ravna spoštljivo in skladno z etiološkimi načeli: živalim prijazna in najbolj naravna prosta ali pašna reja, trajnostni lov divjadi v njihovem naravnem okolju, če naštejemo zgolj dva segmenta. Naša dejanja temeljijo na strogih etičnih smernicah, da bi se vsem živalim omogočili srečno in zdravo življenje.

  • 80% JAGNJETINE IZ PROSTE REJE – IZ PRAVIH KOSOV MESA
  • MONOPROTEINSKO (EN VIR ŽIVALSKIH BELJAKOVIN)
  • NARAVNE SESTAVINE IZ KONTROLIRANE EKOLOŠKE PRIDELAVE
  • Z OLUŠČENIMI KONOPLJINIMI SEMENI IZ BELE KRAJINE IN HRANLJIVIMI SUPERŽIVILI ZA PSE
  • PRIMERNO ZA PSE S PREHRANSKIMI INTOLERANCAMI IN OBČUTLJIVO PREBAVO
  • BREZ VSEBNOSTI ŽITARIC
  • “JUNK FREE” – BREZ UMETNIH BARVIL, KONZERVANSOV, OJAČEVALCEV OKUSA
  • POPOLN IN URAVNOTEŽEN OBROK

Popolna krmna mešanica za pse.

SESTAVA: jagnjetina iz proste reje (mišičnina, pljuča, srce, jetra) 80%, buča* 6%, oluščena konopljina semena* 5%, mešanica jagodičevja* 4%, jabolka* 2%, laneno olje* 1%, minerali 0.55%, apnenčaste alge 0.5%, pivski kvas 0.45%, spirulina* 0.4%, Ascophyllum nodosum* (izvleček morskih alg) 0.10%.*Iz kontrolirane ekološke pridelave.

DODATKI (NA KG): Nutritivni dodatki: vitamini: Vitamin A (3a672a) 2200 IE, Vitamin D3 (3a671) 180 IE, elementi v sledovih: cink (3b605) kot cinkov sulfat monohidrat 15mg, baker (3b405) kot bakrov (III) sulfat pentahidrat 1.6mg, mangan (3b605) kot manganov (III) oksid 0.9mg, selen (3b801) kot natrijev selenit 0.07mg.

ANALITSKE SESTAVINE: surove beljakovine 11.70%, surove maščobe 9.87%, surovi pepel 2.13%, surove vlaknine 0.77%, vlaga 73.19%, 141 kcal/ 100g

Navodilo za hranjenje:

Odrasla žival Pribl. št. pločevink na dan:
Teža psa Od Do
1-5kg 1/3 1
5-10kg 1
10—25 kg 3
25 kg+ 3+
Znamka

Earth's Goodies