Fish4Dogs Bela Riba – Briketi za manjhne pse 1,5 kg

Na zalogi

Šifra: 5056008807689

16,07

Popolna hrana za pse iz bele morske ribe, krompirja (vir ogljikovih hidratov) ter graha. Bele morske ribe so lahko prebavljive, zato hrano posebej priporočamo psom z občutljivo prebavo in starejšim psom s počasnejšim prebavnim sistemom.

Mali briketi

Namenjena odraslim in starejšim psom
Omega-3 maščobne kisline, ki skrbijo za zdravo kožo sklepe, kosti in sijoč kožuh
Brez žit!
Lahko prebavljiva
Brez umetnih dodatkov, konzervansov in barvil

Glavne značilnosti hrane Fish4Dogs:Proizvajalci pasje hrane Fish4Dogs se zavedajo, da psi običajno obožujejo ribe, saj imajo te močnejši okus in aromo, ki premami tudi najbolj izbirčne kosmatince. Hrana vsebuje veliko najkvalitetnejših belih morskih rib, ki so bogate z vitamini in minerali, ki dopolnjujejo celostno prehrano vašega psa. Ribe so lahko prebavljive in bogat vir omega-3 maščobnih kislin, ki pripomorejo k skrbi za zdrave sklepe, kožo in dlako.   Preprosta sestava zagotavlja, da v njej lahko uživajo tudi najobčutljivejši psi.

Odlike hrane Fish4Dogs, z belo ribo: Vsebuje kar 26% ribjih beljakovin, ki pasje telo oskrbi z vso potrebno energijo.
Bela riba: odličen vir proteinov. Vsebuje tudi niacin, ki pomaga sproščati energijo iz ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin ter skrbi za zdravo kožo in živčni sistem. Minerali in vitamini, ki jih najdemo v belih ribah, pa skrbijo za močan imunski sistem.
Lososova moka: izjemno prebavljiv vir beljakovin, ki vsebuje vse nujne aminokisline, omega-3 maščobne kisline ter vitamine in minerale, ki so nujni za razvoj mišic.
Omega-3 mščobne kisline: skrbijo za zdrave sklepe (EPA), sijoč kožuh in zdravo kožo, uravnoteženo rast in razvoj in uravnoteženo prebavo
NE vsebuje ŽIT: edini vir ogljikovih hidratov je iz krompirja in graha, ki sta odlično prebavljiva in bogata z energijo.
HRANA PRIMERNA ZA OBČUTLJIVE: Ribe načeloma ne povzročajo alergijskih reakcij: Ker sta edini vir ogljikovih hidratov krompir in grah, jo lahko uživajo tudi psi, ki ne prenašajo žit.
Glavna prehranska vodila pri hrani so:Uporabljen le en vir beljakovin, ki povečuje prebavljivost in omogoča uživanje hrane tudi občutljivim psom in alergikom
Brez žit: pšenična intoleranca (in tudi intoleranca na druga žita) postaja vse bolj pogosta težava sodobnih psov, zato sta edini vir ogljikovih hidratov iz krompirja in graha
Pesina pulpa: odličen vir vlaknin, ki skrbijo za zdravo in uravnoteženo prebavo
Vitamini in minerali: zagotavljajo popolno, uravnovešeno prehrano
Ne vsebuje žit, saj želijo narediti hrano primerno tudi za občutljive pse, ki ne prenašajo žit
Brez umetnih konzervansov in barvil, namesto katerih so uporabljeni tokoferoli in rožmarin
Brez sladkorjev: nekateri proizvodi pasji hrani dodajajo sladkor, da bi z njim ojačali okus. Hrana Fish4Dogs ne vsebuje sladkorja, saj je receptura sama dovolj okusna.

Sestavine: bele oceanske ribe 27 %, grahova moka 21 %, krompir 23 %, lososova moka 12 %, lososovo olje 8,7 %, pesa, pivski kvas, sončnično olje in minerali

Analiza sestave: beljakovine 26 %, maščoba 12 %; pepel 7,5 %; vlaknine 2,5 %, maščobne kisline Omega 3 1,8 %

Teža

1,5 kg

Znamka

FISH4DOGS