Flamingo Plišasta Hobotnica Bubbly, različne barve – 43 cm

Samo še 1 na zalogi

Šifra: 5400585031942

13,47

Izbira barve ni mogoča.

Prikupna plišasta hobotnica, ki je primerna tako za udobno stiskanje kot super igro. Igračk ne potrebujejo le otroci, tudi kosmatinci, predvsem mladički, so nad njimi navdušeni!

  • Narejena iz mehkega pliša
  • Zanimiva tekstura
  • Popolna za interaktivne igre vlečenja in prinašanja
  • Ob pritisku igrača piska
Kategorije: , ,

Plišaste igrače so med kužki najbolj priljubljene igrače. Kosmatinčki jih radi prenašajo naokrog, jih grizejo in se k njim stiskajo. Igrača se hitro navzame pasjega vonja, kar psička še dodatno spodbudi, da se k igrači vrača vedno znova.

Prikupna hobotnica iz pliša bo za vašega najboljšega prijatelja odličen prijatelj za igro ali mirno spanje. Zabava je še toliko večja, saj ob pritisku igrača piska in ima zanimivo “mehurčkasto” teksturo. Omogoča različne načine igre, kot so na primer vlečenje, prinašanje,… zaradi dolgih lovk. Psu nagon po lovljenju predmetov omogoča, da sprosti stres in prekomerno energijo, ki bi jo drugače uporabil pri uničevanju drugih predmetov. Ta nagon lahko s pridom uporabite pri šolanju in vzgoji psa, saj z njo psa bre težav motivirate, pritegnete njegovo pozornost in jo uporabljate kot nagrado.

V ponudbi 3 različne barve, izbira barve ni mogoča!

V primeru, da opazite poškodbo igrače jo nemudoma odstranite, med igro naj bo pes vedno pod nadzorom.