Grau Generation Pet Piščanec+Korenje+Mačja meta pločevinke za mačke 200 g

Na zalogi

Šifra: 4027671078905

2,50

Popolna mokra hrana za odrasle mačke s piščancem , korenjem in mačjo meto. Je lahko prebavljiva, saj ne vsebuje glutena in je zato primerna tudi za občutljive mačke.

Piščanec kot edini vir živalskih beljakovin je lahko prebavljiv in zato dobra izbira za občutljive mačke. Korenje vsebuje veliko vlaknin, ki spodbujajo dobro prebavo in podpirajo dober vid. Obrok je zaokrožen z mačjo meto: mnoge mačke obožujejo okus mačje mete, zato ta prepriča tudi izbirčne mačke.

Piščanec

Piščanec je lahko prebavljiv in pust vir beljakovin ter vaši mački zagotavlja energijo. Zato je dobra izbira tudi za občutljive kosmate nosove.

Korenje

Korenje pomaga pri prebavi vaše mačke in je bogato z vitaminom A, ki je pomemben za zdrav vid. Vitamin C podpira tudi imunski sistem vaše kože.

Mačja meta

Številne mačke obožujejo okus mačje mete, zato lahko z njo na naraven način poskrbite, da bo hrana okusna tudi za izbirčne mačke.

Sestava:

68 % piščanca (piščančja srca, piščančje meso, piščančja jetra, piščančji želodčki, piščančji vratovi, piščančja maščoba), 26,8 % juhe, 4 % korenja, 1 % mineralov, 0,1 % mačje mete, 0,1 % jajčne lupine v prahu

Analitične sestavine:

Vsebnost surovih beljakovin 10,3 %, maščob 5,2 %, surovega pepela 2,5 %, surovih vlaknin 0,3 %, vlage 80 %, kalcija 0,3 %, fosforja 0,27 %

Dodatki:

Prehranski dodatki/kg

Vitamin D3 200 I.U., cink (cinkov sulfat, monohidrat) 25 mg, mangan (manganov(II) sulfat, monohidrat) 1,4 mg, jod (kalcijev jodat, brezvodni) 0,75 mg, baker (bakrov(II) sulfat, pentahidrat) 1 mg, taurin 1500 mg

Teža

200 g

Znamka

Grau