Hill’s i/d Digestive Care Vrečke za mačke 85 g – Piščanec

Na zalogi

Šifra: 052742040233

1,52

Visokoprebavljiva dietna popolna hrana za mačke z gastrointestinalnimi obolenji, 25% piščanca.

Pred uporabo dietne hrane se posvetujte z veterinarjem.

V času veterinarske diete so pomembni redni pregledi pri veterinarju.
V kolikor se zdravstveno stanje vaše živali  poslabša, se takoj posvetujte z veterinarjem.
Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebrali in razumeli zgornja opozorila.

Hill’s PRESCRIPTION DIET i/d Hrana za Mačke s Piščancem
Mehki koščki v omaki. Lahko prebavljiva popolna mokra dietna hrana za zmanjšanje motenj absorpcije v črevesju, izravnava za slabo prebavo in eksokrino pankreasno insuficienc pri mačkah. Ta hrana vsebuje povečane ravni natrija in kalija in lahko prebavljive sestavine.

PRESCRIPTION DIET i/d mokra hrana za mačke je lahko prebavljiva prehrana s posebno formulo, ki zmanjšuje prebavne motnje in zagotavlja lahko absorpcijo hranil. Obogatena je z elektroliti in vitamini B za lažjo nadomestitev hranilnih snovi. Ta posebna mešanica prebiotičnih vlaknin, izdelana s lastniško tehnologijo sestavin Hill’sovo ActivBiome+, klinično preizkušeno hitro učinkuje pri negi črevesnega mikrobioma za podporo optimalni kakovosti blata in zdravi prebavi. Obogatena z omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami ter klinično preizkušenimi antioksidanti podpira zdrav imunski sistem. Ta hrana vsebuje mehke koščke v omaki, ki jih mačke obožujejo.

Kako ta izdelek pomaga Vašemu hišnemu ljubljenčku:
Hill’s Prescription Diet i/d hrana za mačke je hrana z odličnim okusom, ki klinično preizkušeno neguje črevesni mikrobiom in zmanjšuje prebavne motnje.

 • Zelo okusna hrana za nadomestitev hranilnih snovi
 • Hitro učinkovanje za spodbujanje zdravega blata in izboljšanje prebave
 • Omogoča lažjo obnovitev energije in spodbuja zdrav imunski sistem
 • Izpolnjuje posebne prehranske potrebe vaših muckov in odraslih mačk
 • S+OXSHIELD: s formulo za spodbujanje okolja sečil, ki zmanjšuje tveganje za razvoj struvitnih in kalcijevih oksalatnih kristalov

Kako ta izdelek deluje:

 • Lahko prebavljiva formula za podporo lahki absorpciji hranil
 • Edinstvena prebiotična mešanica za spodbujanje aktivnosti koristnih črevesnih bakterij
 • Posebna mešanica prebiotičnih vlaknin, izdelana s Hill’sovo lastniško tehnologijo sestavin ActivBiome+, klinično preizkušeno hitro učinkuje pri negi črevesnega mikrobioma
 • Visoka vsebnost elektrolitov in vitaminov B
 • Klinično preizkušeni antioksidanti
 • Vsebuje dodane omega-3 in omega-6 maščobne kisline

Zelo pomembno je, da nadaljujete dajanje hrane za mačke PRESCRIPTION DIET i/d Digestive Care, da ohranite zdravje prebavil svoje mačke tudi po tem, ko se njeni simptomi izboljšajo. Za podrobnejše informacije, kako lahko naša hrana PRESCRIPTION DIET pomaga vaši mački uživati v srečnem in aktivnem življenju, se obrnite na svojega veterinarja.

Je vaš hišni ljubljenček iz katerega koli razloga nezadovoljen s to hrano? 100% ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO glede kakovosti, doslednosti in okusa, ali pa vam vrnemo denar.

Hraniti v hladnem, suhem prostoru.
Izdelano v EU.

Sestava: Meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 23%), stranski izdelki rastlinskega izvora, ribe in ribji stranski proizvodi, žita, jajca in jajčni stranski proizvodi, različni sladkorji, izvlečki rastlinskih beljakovin, olja in maščobe, minerali, sadje, semena.

Lahko prebavljive sestavine: Piščanec, svinjina, losos, pšenična moka, posušen jajčni beljak, beljakovine graha, celo posušeno jajce.

Analitske sestavine: Beljakovine 7,6%, Vsebnost maščob 4,4%, Surove vlaknine 0,86%, Surovi pepel 1,6%, Vlaga 79,5%, Kalcij 0,23%, Fosfor 0,17%, Natrij 0,09%, Kalij 0,20%, Magnezij 0,02%; na kg: Vitamin A 15.508IU, Vitamin D3 328IU, Vitamin E 180mg, Vitamin C 20mg, Beta-karoten 0,6mg.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 20,3mg, 3b202 (Jod) 0,6mg, 3b405 (Baker) 3,7mg, 3b502 (Mangan) 4,5mg, 3b603 (Cink) 30,7mg, obarvano z naravno karamelo.

Teža

85 g

Znamka

HILL'S