Hill’s i/d Digestive Care Briketi za pse

Šifra: 052742918105A

18,57

Visokoprebavljiva dietna popolna hrana za pse ali pasje mladiče z gastrointestinalnimi obolenji, lajša akutne motnje v resorpciji in uravnava prebavo, z višjo vsebnostjo elektrolitov.

Pred uporabo dietne hrane se posvetujte z veterinarjem.

V času veterinarske diete so pomembni redni pregledi pri veterinarju.
V kolikor se zdravstveno stanje vaše živali  poslabša, se takoj posvetujte z veterinarjem.
Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebrali in razumeli zgornja opozorila.

Prescription Diet i/d Digestive Care od Hill´s je razvita posebno za pse z obolenji želodčno prebavnega trakta ali akutnimi motnjami resorpcije črevesja. Vsebuje višjo vsebnost elektrolitov, manj maščob in visokoprebavljive sestavine, ki regulirajo delovanje črevesja. Hrana je primerna za dajanje pri gastrointestinalnih motnjah, eksokrini insuficienci trebušne slinavke, težavah s požiralnikom, želodčnih razjedah in za uravnavo nezadostne prebave. Služi lahko za oskrbo akutnih faz obolenja in okrevanje in je primerna tudi za odraščajoče pasje mladiče ter pse s prekomerno težo.
Klinično preizkušena suha hrana vsebuje 16% piščanca in druge lahko prebavljive posamične sestavine kot so pivski riž in koruzni gluten. Vse sestavine so sestavljene v dobro prebavljiv obrok in pomagajo pri uravnavanju prebave. Hrana vsebuje tudi uravnoteženo mešanico vitaminov, mineralov, elementov v sledeh, beta karotena in naravnih antioksidantov. Tako bo vaš pes v celoti podprt v svojih vitalnih funkcijah in lahko razvije močan imunski sistem. Visokokakovostna hrana, ki jo priporočajo veterinarji in vašemu psu na učinkovit način pomaga pri reguliranju prebave.

Velikost

1,5 kg