Hill’s i/d Digestive Care Briketi za pse 1,5 kg

Šifra: 052742918105A

Visokoprebavljiva dietna popolna hrana za pse ali pasje mladiče z gastrointestinalnimi obolenji, lajša akutne motnje v resorpciji in uravnava prebavo, z višjo vsebnostjo elektrolitov.

Pred uporabo dietne hrane se posvetujte z veterinarjem.

V času veterinarske diete so pomembni redni pregledi pri veterinarju.
V kolikor se zdravstveno stanje vaše živali  poslabša, se takoj posvetujte z veterinarjem.
Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebrali in razumeli zgornja opozorila.

Prescription Diet i/d Digestive Care od Hill´s je razvita posebno za pse z obolenji želodčno prebavnega trakta ali akutnimi motnjami resorpcije črevesja. Vsebuje višjo vsebnost elektrolitov, manj maščob in visokoprebavljive sestavine, ki regulirajo delovanje črevesja. Hrana je primerna za dajanje pri gastrointestinalnih motnjah, eksokrini insuficienci trebušne slinavke, težavah s požiralnikom, želodčnih razjedah in za uravnavo nezadostne prebave. Služi lahko za oskrbo akutnih faz obolenja in okrevanje in je primerna tudi za odraščajoče pasje mladiče ter pse s prekomerno težo.

Klinično preizkušena suha hrana vsebuje 16% piščanca in druge lahko prebavljive posamične sestavine kot so pivski riž in koruzni gluten. Vse sestavine so sestavljene v dobro prebavljiv obrok in pomagajo pri uravnavanju prebave. Hrana vsebuje tudi uravnoteženo mešanico vitaminov, mineralov, elementov v sledeh, beta karotena in naravnih antioksidantov. Tako bo vaš pes v celoti podprt v svojih vitalnih funkcijah in lahko razvije močan imunski sistem. Visokokakovostna hrana, ki jo priporočajo veterinarji in vašemu psu na učinkovit način pomaga pri reguliranju prebave.

Sestava: Žita, meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 7%), jajca in jajčni stranski proizvodi, stranski izdelki rastlinskega izvora, izvlečki rastlinskih beljakovin, olja in maščobe, minerali, sadje, semena.
Lahko prebavljive sestavine: Koruza, lomljen riž, posušena cela jajca, piščančja in puranja moka, moka s koruznim glutenom, živalske maščobe, rastlinsko olje.

Analitske sestavine: Beljakovine 23,3%, Vsebnost maščob 13,1%, Surove vlaknine 2,3%, Surovi pepel 6,1%, Kalcij , Fosfor 0,71%, Natrij 0,36%, Kalij 0,8%, Magnezij 0,08%; na kg: Vitamin A 9.292 IU, Vitamin D3 728 IU, Vitamin E 600 mg, Vitamin C 100 mg, Vitamin B1 15,4 mg, Vitamin B12 0,14 mg, Beta-karoten 1,5 mg.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 106 mg, 3b202 (Jod) 4,6 mg, 3b405 (Baker) 12,4 mg, 3b502 (Mangan) 11,0 mg, 3b603 (Cink) 164 mg, z naravnim antioksidantom.

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Izpolnjuje posebne prehranske potrebe mladičkov in odraslih psov. Hranite priporočeno dnevno količino navedeni na embalaži, glede na velikost psa. Prilagodite količino hrane za ohranitev optimalne teže. Dnevno količino lahko razdelite na dva ali več obrokov.
Priporočeno obdobje uporabe: na začetku do 12 tednov ter vse življenje v primeru kronične pankreasne insuficience. Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Velikost

1,5 kg