Hill’s k/d Kidney Care Briketi za mačke

Šifra: 052742918600A

6,5723,32

Dietna suha hrana za odrasle mačke s kronično ali akutno ledvično insuficienco, podpira ledvično funkcijo in izboljšuje kvaliteto življenja, nižja vsebnost fosforja in beljakovin

Pred uporabo dietne hrane se posvetujte z veterinarjem.

V času veterinarske diete so pomembni redni pregledi pri veterinarju.
V kolikor se zdravstveno stanje vaše živali  poslabša, se takoj posvetujte z veterinarjem.
Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebrali in razumeli zgornja opozorila.

Prescription Diet k/d Kidney Care od Hill´s je razvita posebno za mačke s kronično ali akutno ledvično insuficienco. Zaradi nizke vsebnosti fosforja ter nižjim deležem beljakovin podpira ta suha hrana ledvično funkcijo. Tako pripomore k lajšanju težav z ledvicami, podpira dolgo življenje in boljšo kvaliteto življenja. Zato je ta dietna hrana primerna za hranjenje pri srčni insuficienci ali pri urolitiazi uratov in cistinov.

Okusni obrok vsebuje zmanjšan delež beljakovin, ki so posebno visokokvalitetne. Pri tem služijo 18% piščanca, purana, grahove beljakovine in celo jajce v prahu kot dobavitelji dragocenih aminokislin. Uravnotežena mešanica vitaminov, mineralov, elementov v sledeh, beta karotenom in esencialnimi maščobnimi kislinami. Tako je vaša mačka v celoti podprta v svojih vitalnih funkcijah in lahko razvije močan imunski sistem. Visokokakovostna hrana, ki jo priporočajo veterinarji in pomaga vaši mački na učinkovit način pri krepitvi zdravja njenih ledvic.

Velikost

1,5 kg, 400 g