Kong Teniška Žogica 6 cm 3kos

Šifra: 35585775203

7,57

ARTIKEL JE NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU. DOSTAVA V 7-10 DNEH.

Psi neskončno obožujejo lovljenje žogic, še zlasti teniških. Teniške žogice Kong, se od navadnih razlikujejo po tem, da niso škodljive zobem in dlesnim, zaradi česar se pes lahko igra brez skrbi.

Odlična za igro lovljenja in prinašanja
S piskanjem izzove igro in jo popestri
Iz neškodljivih, psom prijaznih materialov
Odlična za igro lovljenja in prinašanja

Kategorije: , ,

Psi imajo prirojen nagon lovljenja predmetov. Včasih so volkovi lovili zajce in druge živali za preživetje, danes pa naši kosmatinci lovijo žogice za zabavo. Udomačitev je prispevala k temu, da nam psi prinesejo ulovljeni plen; in tako je nastala igra lovljenja in prinašanja, ki psom predstavlja najboljšo zabavo na svetu!

Posebej so pri psih priljubljene teniške žogice, saj imajo površino, ki je enostavna za držanje med zobmi. Žal so navadne žogice pokrite z vlakni, ki se psom zatikajo med zobe in jih tudi zlahka pogoltnejo. Vendar to ne velja za teniške žogice Kong, ki imajo površino prijazno psom, ki se ne zatika med zobmi in ne trga. Tako ni nevarnosti, da bi si vaš pes poškodoval zobe ali pogoltnil delček igrače. Žogice ob stisku tudi zapiskajo, kar zagotavlja vam in vašemu psu ure in ure fantastične zabave, pri lovljenju žogic.