Lily’s Kitchen Puppy Chicken & Salmon Nibbles priboljški – 70 g

Na zalogi

Šifra: 5056273602156

5,14

  • Sveže pripravljeno piščančje meso in losos
  • Brez žit
  • Samo naravne sestavine
  • Zelo okusni
  • Odlični kot nagrada
  • Primerno za mladičke od 8. meseca starosti
  • Velikost kot nalašč za v žep ali torbico za priboljške
  • Primerni za pse od 4. meseca starosti naprej

Mesnati in zelo okusni majhni grizljajčki Lily’s Kitchen, ki bodo vašega malega kosmatinčka pripravili, da bo z veseljem izvedel ukaz!

Priboljški vsebujejo samo naravne sestavine in so pripravljeni iz svežega piščančjega mesa in lososa. Mini grizljajčki so tudi brez žit in so tako primerni tudi za občutljive kužke.

Priboljški so odlična majhna razvada vašega ljubljenčka ali kot nagrada pri šolanju, saj so primerne velikosti za v žep ali za shranjevanje v torbici za posladke. Pakirani so v priročnem pakiranju, ki se po odprtju zapre s patentnim zapiranjem, ki poskrbi da priboljški ostanejo sveži dalj časa.

Priporočilo za hranjenje: primerni za pse od 8. meseca starosti naprej. Priporočena količna je 5 priboljškov na dan. Čista in sveža voda naj bo psu vedno na voljo.

Sestava: sveže pripravljen piščanec 66%, sveže pripravljen losos 20%, rastlinski glicerin (pridobljen iz repičnega olja), krompir, peteršilj.

Dodatki: Tehnološki dodatki: antioksidanti (izvlečki tokoferola iz rastlinskega olja). Analitske sestavine: surove beljakovine 31%, vsebnost maščobe 26%, surove vlaknine 1,5%, surovi pepel 4%, vlaga 22%.

Energijska vrednost: 402 kcal/100 g.

Navodila za hranjenje: ponudite do 8 posladkov na dan. Postrezite ogreto na sobno temperaturo, na podlagi, odporni na obarvanje. Psu naj bo vedno na voljo sveža, pitna voda. Med hranjenjem imejte psa vedno pod nadzorom. Ko hranite psa s posladki, zmanjšajte dnevno količino hrane, da preprečite debelost. Posladki se med posameznimi pakiranji lahko razlikujejo v velikosti, obliki in barvi. Možne so sledi žit. Po odprtju tesno zaprite in porabite v roku 14 dni. Shranjujte na hladnem in suhem mestu.

Teža

200 g

Znamka

STARSNACK