Lily’s Kitchen Puppy Puran+Raca – Mokra hrana za pasje mladiče 400 g

Na zalogi

Šifra: 5060184246163

4,19

Okusen recept iz 60 % sveže pripravljenega perutninskega mesa za pasje mladičke od 8. tedna do 14. meseca starosti (odvisno od velikosti pasme), ki bo vašega malega psička enostavno navdušil.

  • Popolna kvalitetna hrana
  • Hrana brez žit
  • Visoka vsebnost sveže pripravljenega perutninskega mesa (puran, raca)
  • Brez mesne moke in umetnih dodatkov
  • Za zdravo in pravilno rast
  • Skrbno izbrane naravne sestavine

Okusna mokra hrana za vašega mladega najboljšega pasjega prijatelja, ki bo ob hranjenju enostavno navdušen.

Popolna in uravnotežena hrana Lily’s Kitchen Puppy Recipe je primerna za male pasje smrčke od 8. tedna do 14. mesecev starosti (odvisno o velikosti pasme), in vsebuje 61 % sveže pripravljenega perutninskega mesa (puran, raca), ter skrbno izbrane naravne sestavine. Odlikuje pa jo tudi, da je brez žit, mesne moke in umetnih dodatkov.

Hrana je skrbno pripravljena v sodelovanju z veterinarji in nutricisti in vsebuje le najboljše sestavine, ki poskrbijo za zdravo in pravilno rast, primerna je tudi za pse, ki imajo občutljivo prebavo. Za optimalno zdravje poleg sveže pripravljenega in kvalitetnega mesa poskrbijo še druge sestavine, ki so dodane hrani, kot so: zelenjava in mešanica zelišč, dodani pa so tudi skrbno izbrani vitamini in minerali.

Hrano lahko ponudite kot celodneven samostojni obrok ali pa v kombinaciji z okusnimi recepti suhih hran blagovne znamke Lily’s Kitchen.

SESTAVA:

Puran (41%), raca (20%), sladki krompir (4%), buča, ohrovt (2%), brusnice, krompir, korenje, minerali, lososovo olje (0,5%). Botanične rastline in zelišča: zlata rozga, kopriva, janež, šipek, cvetovi ognjiča, plezajoča lakota, alge, lucerna, pegasti badelj, koren regrata, koren repinca, semena zelene.

DODATKI/kg:

Vitamini: vitamin D3 200 IU, vitamin E 20mg. Elementi v sledovih: cink (kot cinkov kelat aminokislinskega hidrata) 25 mg, mangan (kot manganov kelat aminokislinskih hidratov) 1,4 mg, jod (kot brezvodni kalcijev jodat) 0,75 mg, baker (kot bakrov (II) kelat aminokislinskih hidratov) 1,5 mg. Tehnološki dodatki: Gumi iz zrn rožičevca. Energijska vrednost 95kcal/100g.

ANALITSKE SESTAVINE:

Surove beljakovine 10,2%, vsebnost maščobe 5,3%, surovi pepel 2,4%, surova vlaknina 0,5%, vlaga 79%.

.

Teža

400 g

Znamka

LILY'S KITCHEN