Lily’s Kitchen Smooth Pate za mačje mladičke alu 85 g

Na zalogi

Šifra: 5060184243322

1,49

Posebno skrbno pripravljena popolna hrana za mačje mladičke s 65% svežega mesa. Ta mesena poslastica predstavlja hranljivo naravno hrano, za zdravo in dolgo življenje vaše mačke. Narejeno iz polnovrednih sestavin, ki jih vaša mačka obožuje in potrebuje za zdravje in zadovoljstvo. Ta recept ne vsebuje žit in zelenjave, hrana pa je primerna za mačje mladičke od odstavitve do 12 mesecev starosti.

To hrano lahko kombinirate tudi s suho hrano za mačke, a vam svetujemo, da sveža mokra hrana prevladuje na jedilniku. To je namreč bolje za dolgoročno zdravje in vitalnost vaše muce.

Pri pripravi Lily’s Kitchen hrane uporabljajo le sveže meso in ne sušenega ali dehidriranega (t.i. mesne moke). Ta edinstvena, biološko primerna in polnovredna hrana ne vsebuje nobenih polnil, umetnih aditivov in predelane mesne moke, pač pa le 100% naravne sestavine najvišje kakovosti. Brez žit, koruze in soje. Pri proizvodnji je uporabljeno le sveže meso in notranji organi (ki so nujen del mačje prehrane), cela zelenjava in sadje – tako se ustvari okusna in prebavljiva hrana za mačke.

Tudi embalaža je primerna za recikliranje.

Proizvedeno v EU.

Neto masa: 85g

 

SESTAVA:

Piščanec (30%), svinjina (21%), postrv (10%), govedina (4%), minerali, lososovo olje, alge.

ANALITSKE SESTAVINE:

Surove beljakovine 10%, vsebnost maščobe 6%, surovi pepel 2%, surova vlaknina 0,2%, vlaga 81%. Energijska vrednost 95 kcal/100 g.

DODATKI/kg:

Nutritivni dodatki: Vitamini: tavrin 805mg. Elementi v sledovih: cink (kot cinkov kelat aminokislinskega hidrata) 15,2mg, mangan (kot manganov kelat aminokislinskih hidratov) 3,2mg, jod (kot brezvodni kalcijev jodat) 0,5 mg.

Teža

85 g

Znamka

LILY'S KITCHEN