Hill’s m/d Diabetes Care Briketi za mačke

Samo še 2 na zalogi

Šifra: 052742868509

20,67

Klinično preizkušena suha hrana za odrasle mačke z 32% piščanca, pomaga pri zmanjšanju prekomerne teže in regulira oskrbo z glukozo, nizkoenergetska receptura z nizkim glikemičnim indeksom.

Pred uporabo dietne hrane se posvetujte z veterinarjem.

V času veterinarske diete so pomembni redni pregledi pri veterinarju.
V kolikor se zdravstveno stanje vaše živali  poslabša, se takoj posvetujte z veterinarjem.
Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebrali in razumeli zgornja opozorila.

Hill’s PRESCRIPTION DIET m/d Hrana za Mačke s Piščancem
Popolna suha dietna hrana za hišne ljubljenčke, za uravnavanje dovajanja glukoze (Diabetes mellitus) pri odraslih mačkah. Ta hrana vsebuje nizko stopnjo mono- in disaharidov.

Primarni znaki:

  • Diabetes pri mačkah, ki imajo premalo težo, normalno težo, rahlo preveliko težo, ali so debele
  • Lipidoza jeter (ni encefalopatična)

Tudi majhna dodatna teža lahko vodi do resnih zdravstvenih težav. Dodatna teža skrajša čas igranja, vpliva na gibljivost in splošno zdravstveno stanje vaše mačke. Dejavniki, ki prispevajo k ponovnemu pridobivanju teže vključujejo starost, pomanjkanje vaj in preveč hranjenja. Skupaj s pogostimi telesnimi vajami ima izbira prave hrane zelo pomembno vlogo pri tem, da mačkam pomaga doseči ustrezno težo. Hill’sovi nutricionisti in veterinarji so razvili Prescription Diet m/d klinično prehrano, za pomoč mačkam pri hujšanju in uravnavanju krvnega sladkorja.

Kako ta izdelek pomaga:

  • Klinična prehrana, ki pomaga mačkam hujšati
  • Podpira edinstvene prehranske potrebe mačk z diabetesom
  • Podpira zdrav imunski sistem
  • S+OXSHIELD: po formuli za spodbujanje okolja sečil, ki zmanjšuje tveganje za razvoj struvitnih in kalcijevih oksalatnih kristalov

Kako ta izdelek deluje:

  • Klinično preizkušene ravni L karnitina
  • Visok delež beljakovin in optimalne ravni ogljikovih hidratov pomagajo uravnavati krvni sladkor
  • Klinično preizkušeni antioksidanti

Zelo pomembno je, da nadaljujete z dajanjem hrane za mačke PRESCRIPTION DIET m/d Diabetes Care, da bi tako pomagali obvladovati diabetes pri svoji mački. S svojim veterinarjem se posvetujte za podrobnejše informacije, kako lahko naša hrana PRESCRIPTION DIET pomaga vašemu ljubljenčku uživati v srečnem in aktivnem življenju.

100% ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO za kakovost, konsistenco in okus, ali vam povrnemo znesek nakupa.

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu.
Izdelano v EU.

Sestava: Izvlečki rastlinskih beljakovin, meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 13%), olja in maščobe, žita, stranski izdelki rastlinskega izvora, minerali.
Vir ogljikovih hidratov: Pšenica.

Analitske sestavine: Beljakovine 47,7%, Vsebnost maščob 19,1%, Surove vlaknine 3,4%, Škrob 12,0%, Celoskupni sladkorji 0,48%, Surovi pepel 5,9%, Kalcij 0,82%, Fosfor 0,72%, Natrij 0,28%, Kalij 0,79%, Magnezij 0,09%; na kg: Vitamin A 7.097 IU, Vitamin D3 575 IU, Vitamin E 550 mg, Vitamin C 90 mg, Beta-karoten 1,5 mg, L-karnitin 577 mg.

Dodatki na kg: Nutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 47,0 mg, 3b202 (Jod) 1,2 mg, 3b405 (Baker) 4,6 mg, 3b502 (Mangan) 4,9 mg, 3b603 (Cink) 82,3 mg, 3b801 (Selen) 0,1 mg, z naravnim antioksidantom.

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Pred uporabo in pred podaljšanjem obdobja uporabe se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hranite s priporočeno dnevno količino, ki je označena na embalaži, glede na idealno težo mačke. Prilagodite količino hrane za ohranitev optimalne teže. Količino lahko razdelite na dva ali več obrokov.

Priporočeni rok uporabe: na začetku do 6 mesecev.
Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Teža

1,5 kg

Znamka

HILL'S