MPS Protective Pet Shirt – zaščitna majica za psa

Na voljo po naročilu

Šifra: SHIRT

28,4330,13

KER IZDELEK NI VEZAN NA DEJANSKO ZALOGO V TRGOVINI, JE ROK DOBAVE LAHKO DO 5 DELOVNIH DNI.

 

Zaščitna majica za psa:

služi kot veterinarski ovratnik ali ogrinjalo, ki ščiti psa med okrevanjem po operaciji, v primeru težav s kožo,…služi tudi kot zaščita ran ob pretiranem lizanju/grizenju poškodovanega območja. Lahko nadomesti povoje.

Kategorije: , ,

Kroj je unikaten in zračen. Lahko se pere v pralnem stroju. Namenjen je večkratni uporabi.

Navodila za uporabo: majico nežno potegnite psu čez glavo. Svetlo moder notranji sloj naj bo usmerjen navzdol. Noge dajte v manjše odprtine ter povlecite majico vzdolž telesa, čez hrbet in trebuh. Zapnite vse sponke, da majica ostane pravilno nameščena. Bodite pozorni, da je dovolj prostora, da se pes lahko premika in da lahko diha.

Navodila za čiščenje: pred pranjem majico obrnite narobe in zapnite vse zaponke. Priporoča se uporaba vrečke za perilo. Perite do največ 90 stopinj celzija, majice nikoli ne dajajte v sušilni stroj!

Obesite in pustite, da se posuši na zraku. Ne likajte neposredno čez odtis. Ne uporabljajte belila in drugih kemikalij, saj lahko povzročijo draženje rane.

Specifikacije: ne vsebuje kemikalij ali svinca, sestavljena je iz 94% organskega bombaža; vsebuje 6% 4-smerno raztezanje lycre.

Posvetujte se z veterinarjem če želite izdelek uporabljati po veterinarskem posegu.

Velikost

L, M, XL