Professional Pets Naturale Tuna+Bela riba pločevinke 70 g

Na zalogi

Šifra: 8033993951297

1,53

Naravna dopolnilna hrana za mačke, ki bo s svojimi skrbno izbranimi sestavinami napolnila tudi najbolj izbirčne želodčke. Hrana je pripravljena iz kombinacije sveže tune in bele ribe, ki bosta navdušili vse ljubiteljice rib.

Pripravljena iz svežih rib, ki zavzemajo kar 75% delež hrane
Brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov
Odličen okus, ki prepriča vsako mačko
Bogata vsebnost omega-3 maščobnih kislin

Imate tudi vi doma malo mačjo princesko, za katero ni nikoli nobena hrana dovolj dobra? Zdaj lahko svojo mačjo damo presenetite z odličnimi konzervami Professional Pets Natural, ki jih ponudite skupaj z redno hrano. Konzerve vsebujejo najkvalitetnejše meso, ki je sveže in popolnoma naravno.

Mačke, ki obožujejo ribe bodo na svoj račun prišle s konzervo Professional Pets, ki združuje zdravo tuno in belo ribo, blagega okusa. Mačje sladokuske bodo gotovo neskončno uživale v odličnem okusu hrane, ki bo ustvarila čudovito harmonijo zdravja in okusa; konzerve so namreč bogate z omega-3 maščobnimi kislinami, ki bodo poskrbele za zdrav kožuh in kožo.

Vsebuje tudi riž, ki bo mačko napolnil z energijo in ob enem blagodejno vplival na njeno prebavo. Riba in riž sta lahko prebavljiva in ju zato lahko uživajo tudi mačke z občutljivo prebavo.

Teža

70 g

Znamka

NATURALE