Professional Pets Naturale Kitten Piščanec pločevinke 70 g

Na zalogi

Šifra: 8033993951099

1,53

Odličen prehranski dodatek, ki bo poskrbel za enostaven prehod iz materinega mleka na trdo hrano. Konzerva vsebuje le piščanca pridelanega iz humane, proste reje. Je izredno mehka tako, da jo lahko zaužijejo tudi najmanjši mucki.

Piščanci pridelani s prosto rejo
Mehka tekstura
Večja kalorična vrednost
Brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov

Prehod na trdo hrano je pri mačjih mladičih lahko težaven, zato je pomembno, da izberemo kar se da kvalitetno hrano. Prehransko dopolnilo Professional Pets ima izjemno mehko teksturo in sestavo, ki so jo poznavalci prehranskih navad mačk zasnovali posebej za mačje mladičke. Konzerva je namenjena uvajanju v trdo prehrano pri sesnih mladičih in mladičih, ki že uživajo trdo hrano, zato niso primerni za redno oz. samostojno hranjenje.

Tekstura konzerve je izjemno mehka zato jo lahko uživajo tudi mucki, ki imajo šibko zobovje in niso navajeni trde hrane. Piščanec je bogat, lahko prebavljiv vir beljakovin, ki bo mladičku nudil vsa potrebna hranila, ki jih le-ta potrebuje za zdrav in kvaliteten razvoj.

Meso je pridelano izključno s prosto rejo, piščanci, uporabljeni v hrani, zato niso pitani z industrijsko hrano, ki so ji dodani razni umetni dodatki in antibiotiki.

Teža

70 g

Znamka

NATURALE