Royal canin medium puppy 15 kg

Šifra: 3182550402132

79,07

Za ta artikel plačilo PO POVZETJU NI MOŽNO.

Prijazno vas vabimo, da ob zaključku nakupa, izberete možnosti plačila :

  • z NEPOSREDNIM NAKAZILOM NA TRR
  • s KREDITNO KARTICO MAESTRO/MASTERCARD/VISA

Ključne značilnosti/prednosti:

  • Krepitev imunskega sistema
  • Zdrava prebavila
  • Kratko obdobje rasti, velika potreba po energiji

Rast je ključna faza v življenju vašega pasjega mladiča; je obdobje velikih sprememb in novih odkritij. Ker se imunski sistem vašega pasjega mladiča še razvija, mu bo posebej prilagojena prehrana zagotovila vsa hranila, ki jih potrebuje, da bi zrasel v zdravega in močnega psa.

Hrana ROYAL CANIN® Medium Puppy je primerna za pasje mladiče, stare med 2 in 12 mesecev, ki bodo v odraslem obdobju težki od 11 do 25 kg.

Kombinacija hranil v hrani ROYAL CANIN® Medium Puppy, ki vsebuje visokokakovostne prebiotike in beljakovine, pomaga podpirati in ohranjati splošno zdravje prebavil vašega pasjega mladiča. Hrana zaradi optimalne podpore prebavil vsebuje tudi skupino beljakovin (L.I.P.), ki so znane po svoji visoki prebavljivosti.

Briketi ROYAL CANIN® Medium Puppy so dovolj veliki, da preprečujejo goltanje, obenem pa niso tako veliki, da jih psiček ne bi želel jesti, mehanski učinek ščetkanja med žvečenjem pa jim pomaga ohranjati zdravje zob. Ko bo vaš mladič dopolnil 12 mesecev, bo potreboval prehrano, ki bo posebej prilagojena prehranskim potrebam odraslega psa. Na tej stopnji jih lahko privadite na hrano ROYAL CANIN® Medium Adult.

Optimalna vsebnost energije

Zadovolji visoke energijske potrebe mladičev srednje velikih pasem v kratkem obdobju rasti do 12. meseca starosti.

Podpora mikrobiomu

Kombinacija prebiotikov (MOS) in visoko prebavljivih beljakovin spodbuja zdravo ravnovesje črevesne mikrobiote za zdravje prebave.

Razvoj možganov

Obogatena je z maščobno kislino omega-3 (DHA), za katero je znanstveno dokazano, da podpira razvoj mladičevih možganov in spodbuja učenje med zgodnjim šolanjem.

Močan imunski sistem:

Podpira razvoj zdravega imunskega sistema pasjih mladičev z dodatkom znanstveno dokazanega kompleksa, ki vsebuje vitamina E in C.