Royal Canin Sensory Smell v omaki 85 g

Na zalogi

Šifra: 9003579018514

1,78

SENSORY™  SMELL
Stimulira njihov čut za vonj
Voh je mačja supermoč. Mačke imajo v nosu 200 milijonov na vonj občutljivih celic, ljudje pa jih imamo le 5 milijonov. Glede na to, kako razvit voh ima, pride vaša mačka s hrano v stik najprej skozi nos in vse močne vohalne receptorje, zaradi česar je prvi aromatični vtis nadvse pomemben! Ta začetni stik se še okrepi z vohanjem: bolj ko mačka voha, več molekul lahko zazna. Če mačko aroma hrane močno pritegne, jo bo manj ovohavala in takoj začela jesti, zato bodo obroki lažji in prijetnejši. Prvi vtis je zato ključen za nemoten ritual hranjenja in vaši mački omogoči enostavnejše zaužitje prave količine energije, obenem pa ji prinaša užitek.

Zaradi tega so formule SENSORY Smell podjetja Royal Canin zasnovane z aromatičnim profilom iz rib, pridobljenih iz trajnostnih virov, za katere so značilni vonji po maščobah, sadju in oreščkih, ki so za mačji voh zelo privlačni. Profil arome temelji na sestavi, ki omogoča, da se okoli hrane močnejši vonji razpršijo hitreje, kar spodbudi uspešen začetek obroka in zagotavlja na splošno prepričljivo doživetje za vašo mačko.

Sestava: meso in živalski stranski proizvodi, ribe in ribji proizvodi, žito, ekstrahirane rastlinske beljakovine, minerali, rastlinski proizvodi, kvasovke.