Royal Canin Instinctive – omaka vrečke 85 g

Na zalogi

Šifra: 9003579308936

1,79

Hrana ROYAL CANIN® Instinctive v omaki je zasnovana tako, da ustreza makro prehranskemu profilu, ki ga imajo odrasle mačke instinktivno rade. Z natančno izbranimi hranili, ki so dodana za optimalen okus, je končni izdelek hrana, ki se ji vaša mačka preprosto ne bo mogla upreti.

Instinktivna izbira

Prehranski profil, ki ga odrasle mačke instinktivno izberejo.

Zdravje sečil

Zasnovano za pomoč pri ohranjanju zdravih sečil mačke.

Ohranjanje teže

Pomaga ohranjati idealno težo odraslih mačk.

 

 

Pri hranjenju vaše mačke je povsem mogoče to, kar želi jesti, uskladiti s tem, kar mora jesti, da ohrani svoje zdravje. Izbira prave hrane za vašo mačko je ključnega pomena pri izbiri zdravega življenjskega sloga. Če vaša mačka v hrani še uživa – toliko bolje!

Hrana ROYAL CANIN® Instinctive v omaki je zasnovana tako, da ustreza makro prehranskemu profilu, ki ga imajo odrasle mačke instinktivno rade. Z natančno izbranimi hranili, ki so dodana za optimalen okus, je končni izdelek hrana, ki se ji vaša mačka preprosto ne bo mogla upreti. Zahvaljujoč vsebnosti širokega nabora vitaminov, mineralov in aminokislin (vse, kar je potrebno za ohranjanje splošnega zdravja in rasti) bo vaša mačka uživala zelo dobro prebavljivo hrano z uravnoteženimi hranili.

Kombinacija hranil ni zasnovana samo zato, da jo bo mačka instinktivno želela jesti in da je zdrava. Namenjena je tudi ohranjanju idealne teže vaše mačke in zagotavljanju zdravih sečil. Hrana ROYAL CANIN® Instinctive v omaki vsebuje optimalno raven maščob za ohranjanje ustreznih ravni energije. Poleg tega mešanica vlaknin in beljakovin prispeva k občutku sitosti.

Za zadovoljitev individualnih preferenc posamezne mačke je hrana ROYAL CANIN® Instinctive na voljo tudi v sočnem želeju ali okusni pašteti.

Sestava: meso in živalski stranski proizvodi, ribe in ribji stranski proizvodi, ekstrakti rastlinskih beljakovin, žitarice, stranski proizvodi rastlinskega izvora, minerali, različni sladkorji.

Dodatki (na 1 kg): Prehranski dodatki: vitamin D3: 35 IU, E1 (železo): 3 mg, E2 (jod): 0,35, E4 (baker): 2,8 mg, E5 (mangan): 0,9 mg, E6 (cink): 9 mg.

Analitske sestavine: surove beljakovine: 12 % – vsebnost maščobe: 2,8 % – surovi pepel: 1,5 % – surova vlaknina: 0,9 % – vlaga: 79,5 %.

Navodilo za hranjenje:

Teža mačke Mokra hrana (dnevna količina) Mokra hrana + briketi (dnevna količina)
3 kg 2 + 1/4 vrečke mokre hrane 24 g briketov + 1 vrečka mokre hrane
4 kg 2 + 3/4 vrečke mokre hrane 35 g briketov + 1 vrečka mokre hrane
5 kg 3 vrečke mokre hrane 44 g briketov + 1 vrečka mokre hrane
6 kg 3 + 1/2 vrečke mokre hrane 53 g briketov + 1 vrečka mokre hrane
Teža

85 g

Znamka

ROYAL CANIN