Royal Canin Instinctive- žele vrečke 85 g

Na zalogi

Šifra: 9003579309513

1,79

Hrana ROYAL CANIN® Instinctive v želeju je zasnovana tako, da ustreza makro prehranskemu profilu, ki ga imajo odrasle mačke instinktivno rade. Z natančno izbranimi hranili, dodanimi za optimalen okus (kar najboljši okus in vonj) je končni izdelek hrana, ki se ji vaša mačka preprosto ne bo mogla upreti.

Instinktivna izbira

Prehranski profil, ki ga odrasle mačke instinktivno izberejo.

Zdravje sečil

Zasnovano za pomoč pri ohranjanju zdravih sečil mačke.

Ohranjanje teže

Pomaga ohranjati idealno težo odraslih mačk.

Poiskati hrano za mačko, ki bo hkrati prehransko koristna in okusna, je včasih lahko težka naloga. Mačke so lahko izbirčne in pogosto ne želijo jesti hrane, ki ni po njihovem okusu, tudi ko je prilagojena tako, da vsebuje hranila, ki jih mačka potrebuje.

Hrana ROYAL CANIN® Instinctive v želeju je zasnovana tako, da ustreza makro prehranskemu profilu, ki ga imajo odrasle mačke instinktivno rade. Z natančno izbranimi hranili, dodanimi za optimalen okus (kar najboljši okus in vonj) je končni izdelek hrana, ki se ji vaša mačka preprosto ne bo mogla upreti. Zahvaljujoč vsebnosti širokega nabora vitaminov, mineralov in aminokislin (vse, kar je potrebno za ohranjanje splošnega zdravja in rasti) bo vaša mačka uživala zelo dobro prebavljivo hrano z uravnoteženimi hranili. Kombinacija hranil ni zasnovana samo zato, da jo bo mačka instinktivno želela jesti in da je zdrava. Namenjena je tudi ohranjanju idealne teže vaše mačke in zagotavljanju zdravih sečil.

Hrana ROYAL CANIN® Instinctive v želeju vsebuje optimalno raven maščob za ohranjanje ustreznih ravni energije in ohranjanje teže. Poleg tega mešanica vlaknin in beljakovin prispeva k občutku sitosti. Za zadovoljitev individualnih preferenc posamezne mačke je hrana ROYAL CANIN® Instinctive na voljo tudi v okusni omaki ali pašteti.

Sestava: meso in živalski stranski proizvodi, ekstrakti rastlinskih beljakovin, stranski proizvodi rastlinskega izvora, olja in maščobe, minerali, različni sladkorji.

Dodatki (na 1 kg): Prehranski dodatki: vitamin D3: 100 IU, E1 (železo): 4 mg, E2 (jod): 0,3 mg, E4 (baker): 2,5 mg, E5 (mangan): 1,2 mg, E6 (cink): 12 mg.

Analitske sestavine: surove beljakovine: 11,8 % – vsebnost maščobe: 4,5% – surovi pepel: 1,5 % – surova vlaknina: 0,8% – vlaga: 80%.

Navodilo za hranjenje:

Teža mačke Mokra hrana (dnevna količina) Mokra hrana + briketi (dnevna količina)
3 kg 2 vrečki mokre hrane 23 g briketov + 1 vrečka mokre hrane
4 kg 2 + 1/2 vrečke mokre hrane 33 g briketov + 1 vrečka mokre hrane
5 kg 3 vrečke mokre hrane 43 g briketov + 1 vrečka mokre hrane
6 kg 3 + 1/4 vrečke mokre hrane 52 g briketov + 1 vrečka mokre hrane
Teža

85 g

Znamka

ROYAL CANIN