Hill’s z/d Food Sensitivities briketi za mačke 1,5 kg

Na zalogi

Šifra: 052742044378

29,12

Pred uporabo dietne hrane se posvetujte z veterinarjem.

V času veterinarske diete so pomembni redni pregledi pri veterinarju.
V kolikor se zdravstveno stanje vaše živali  poslabša, se takoj posvetujte z veterinarjem.
Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebrali in razumeli zgornja opozorila.

Pred uporabo in pred podaljšanjem obdobja uporabe se je priporočljivo posvetovati z veterinarjem. Hranite s priporočeno dnevno količino, ki je označena na embalaži, glede na velikost mačke. Prilagodite dnevno količino hrane za ohranitev optimalne teže. Dnevno količino hrane lahko razdelite na dva ali več obrokov.

Hranite izključno to hrano.

Priporočeno obdobje uporabe: 3 do 8 tednov: če izginejo znaki intolerance, se ta hrana na začetku lahko uporablja do enega leta. Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Zelo pomembno je, da nadaljujete dajanje hrane za mačke PRESCRIPTION DIET z/d Food Sensitivities, da zmanjšate intolerance na hrano pri mački tudi po tem, ko se simptomi izboljšajo. Za podrobnejše informacije, kako lahko naša hrana PRESCRIPTION DIET pomaga vaši mački uživati v srečnem in aktivnem življenju, se obrnite na svojega veterinarja.

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu.

Popolna dietna hrana za zmanjšanje intolerance za sestavine in hranilne snovi pri odraslih mačkah. Ta hrana vsebuje izbrane vire ogljikovih hidratov in hidroliziranih beljakovin.

Preobčutljivosti na hrano in intoleranca za živila sta lahko hudi težavi, ki lahko povzročita draženje kože, bolezni kožuha in ušes ali celo prebavne motnje. Pri mačkah s preobčutljivostmi na hrano in intoleranco za živila, ki se imenujejo tudi neželene reakcije na hrano, se običajno pojavlja neobičajen odziv na beljakovine v hrani. Če ima vaša mačka težave z neželenimi reakcijami na hrano, je še toliko bolj pomembno, da ji dajete pravo hrano. Hill’sovi nutricionisti in veterinarji so razvili klinično prehrano Prescription Diet z/d s posebno formulo za zmanjšanje znakov težav s kožo in prebavili zaradi intoleranc na hrano. z/d je pravzaprav klinično preizkušena prehrana, ki preprečuje neželene reakcije na hrano.

Pri nekaterih mačkah z neželenimi reakcijami na hrano se pojavljajo klinični znaki eozinofilnega granulom kompleksa. Hrana za mačke Prescription Diet z/d vam lahko pomaga pri obvladovanju srbečega dermatitisaeozinofilnega granulom kompleksakroničnega gastroenteritisa ali kolitisa in vnetne črevesne bolezni (IBD).

Kako ta izdelek pomaga vašemu ljubljenčku:

  • Blaži znake neželenih reakcij na hrano
  • Spodbuja zdravo zaščito za kožo
  • Zagotavlja odlično kakovost blata

Kako ta izdelek deluje:

  • Z visoko hidroliziranimi živalskimi beljakovinami
  • Z ribjim oljem, povečanimi ravni bistvenih maščobnih kislin in visokimi ravnmi vitamina E
  • Preizkušena mešanica prebiotičnih vlaknin

V kolikor se zdravstveno stanje vaše živali  poslabša, se takoj posvetujte z veterinarjem.
Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebarali in razumeli zgornja opozorila.

 

Sestava: Žita, izvlečki rastlinskih beljakovin, meso in živalski stranski proizvodi, olja in maščobe (riblje olje 1%), minerali, stranski izdelki rastlinskega izvora, sadje, semena. Viri beljakovin: Koncentrat riževih beljakovin, hidrolizat piščančjih jeter. Vir ogljikovih hidratov: Lomljen riž.

Analitske sestavine: Beljakovine 32,0%, Vsebnost maščob 15,1%, Surove vlaknine 2,0%, Surovi pepel 5,9%, Esencialne maščobne kisline 5,5%, Kalcij 0,74%, Fosfor 0,62%, Natrij 0,28%, Kalij 0,91%, Magnezij 0,07%; na kg: Vitamin A 6.690IU, Vitamin D3 742IU, Vitamin E 860 mg, Vitamin C 120 mg, Beta-karoten 2,7 mg.

Dodatki na kgNutritivni dodatki: 3b103 (Železo) 90,9 mg, 3b202 (Jod) 4,0 mg, 3b405 (Baker) 10,7 mg, 3b502 (Mangan) 9,4 mg, 3b603 (Cink) 141 mg; z naravnim antioksidantem.

Teža

2 kg

Znamka

HILL'S