Hill’s z/d Food Sensitivities Briketi za pse 3 kg

Na zalogi

Šifra: 052742040424

52,74

Dietna popolna hrana za odrasle pse z alergijami na hrano & intolerancami, pri dermatozi & izpadanju dlake, hipoalergena receptura, hidrolizirane beljakovine & izbrani ogljikovi hidrati.

Pred uporabo dietne hrane se posvetujte z veterinarjem.

V času veterinarske diete so pomembni redni pregledi pri veterinarju.
V kolikor se zdravstveno stanje vaše živali  poslabša, se takoj posvetujte z veterinarjem.
Ob nakupu izbrane veterinarske hrane potrjujete, da ste prebrali in razumeli zgornja opozorila.

 

 

Hill’s PRESCRIPTION DIET z/d Mini Hrana za Pse
Popolna suha dietna hrana za zmanjšanje intolerance za sestavine in hranilne snovi pri odraslih psih. Ta hrana vsebuje izbrane vire ogljikovih hidratov in hidroliziranih beljakovin. Neželene reakcije na hrano se pri psih običajno pojavijo kot srbeči dermatitis, ki ni pogoje z letnim časom

Prescription Diet z/d vam lahko pomaga pri obvladovanju srbečega dermatitisa, kroničnega vnetja zunanjega sluhovoda, kroničnega gastroenteritisa ali kolitisa in vnetne črevesne bolezni.

Preobčutljivosti in intoleranca na hrano so lahko hude težave, ki lahko povzročijo draženje kože, bolezni kožuha in ušes ali celo prebavne motnje. Psom z neželenimi reakcijami na hrano zaradi alergij na hrano (običajno na beljakovine v hrani) ali preobčutljivostjo na hrano koristi hrana, zasnovana za preobčutljivost na hrano.

Hill’s nutricionisti in veterinarji so razvili klinično prehrano Prescription Diet z/d Mini z majhnimi briketi, ki izpolnjuje potrebe vašega manjšega psa ali psov, ki imajo rajši manjše brikete.

Klinično dokazano zmanjšuje znake težav s kožo in prebavili zaradi intoleranc na hrano.

Preobčutljivosti na hrano povzročijo beljakovine, ki prodrejo v kožo in potujejo skozi prebavila v telo, kar povzroči reakcijo imunskega sistema. Z/d Mini je posebna prehrana z beljakovinami, ki so razbite na manjše delce, ki jih imunski sistem težje zazna. Poleg tega vsebuje še prebiotike, ki ustvarjajo zdravo ravnovesje v črevesnem mikrobiomu in maščobne kisline za zdravo kožo.

Ta hrana odpravlja temeljno težavo, ki jo povzroča prekomerna reakcija imunskega sistema na določeno vrsto živil s predhodno predelanimi živalskimi beljakovinami, antioksidanti, prebiotičnimi vlakni in hranilnimi snovmi za nego kož

Sestava: stranski proizvodi rastlinskega izvora, meso in živalski stranski proizvodi, olja in maščobe (riblje olje 0,9%), sadje, minerali, semena.
Vir beljakovin: hidrolizirana piščančja jetra (26%).
Vir ogljikovih hidratov: koruzni škrob.

Analitske sestavine: Beljakovine 17,6%, Maščobe 14,4%, Surove vlaknine 6,5%, Esencialne maščobne kisline 4,2%, Surovi pepel 5,5%, Kalcij 0,85%, Fosfor 0,51%, Natrij 0,24%, Kalij 0,69%, Magnezij 0,07%; na kg: Vitamin A 11.421 IU, Vitamin D3 786 IU, Vitamin E 826 mg, Vitamin C 115 mg, Beta-karoten 1,4 mg.

Dodatki na (kg) – prehranski dodatki: 3b103 (Železo) 94,7 mg, 3b202 (Jod) 4,1 mg, 3b405 (Baker) 11,1 mg, 3b502 (Mangan) 9,8 mg, 3b603 (Cink) 147 mg; z naravnim antioksidantom.

Navodila za hranjenje: Hranite izključno to hrano. Hranite s priporočeno dnevno količino, ki je označena na embalaži, glede na velikost psa. Prilagodite količino hrane za ohranitev optimalne teže psa. Količino lahko razdelite na dva ali več obrokov.

Priporočeno obdobje uporabe: 3 do 8 tednov: če izginejo znaki intolerance, se ta hrana na začetku lahko uporablja do enega leta. Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Zaščititi pred vlago. Hraniti na suhem in hladnem mestu.

Teža

3 kg

Znamka

HILL'S